Innovatief

Vooruitgang door innovatie. Door onze ervaring en blijvend te investeren in nieuwe ontwikkelingen halen we altijd het maximale uit uw metaalafval. Voor een optimale verwerking maken we gebruik van hightech scheidingstechnieken zoals: Infra rood (NIR), X-ray, metal sensor, NF fines processing, CAT scans en color sorting.

Betrouwbaar

Meer dan 100 jaar ervaring in de schrootverwerking. Stabiliteit, continuïteit en betaalzekerheid. Hoogste Dun & Bradstreet rating in branche. Juiste certificering voor duurzaam partnership. Snelle betalingen en gedegen administratieve afwikkeling. Garantie op volledige ontzorging.

Beste prijs

Altijd een goede prijs. Door onze innovatieve verwerkingsprocessen, landelijke dekking en wereldwijd netwerk kunnen we altijd de beste prijs bieden in combinatie met de gewenste service. We zijn de laatste schakel tussen de schrootmarkt en de eindverwerkers, staalfabrieken en smelterijen.

MVO

Verantwoorde recycling is waar HKS voor staat. Dit blijven we ook realiseren door het hebben van een toegewijde MVO manager en zeer betrokken personeel. Op dit moment zij we de enige in de branche met MVO Prestatieladder niveau 4 en waren we één van de eerste partijen in de branche met een Weeelabex certificering.

Polymer Science Park
TataSteel
ArcellorMittal
Voestalpine
VDL Nedcar
Vereniging NVMP